dilluns, d’agost 13, 2007

Petita caboria


Els colors de la illa il·luminen els petits ulls àvids de nous horitzons, tossuda com ets els trobaràs, petita cabòria. Il·lumines els nostres somriures a cada mot nou, experimentant les sensacions que descobreixes a cada pas. Encara no entens del que et parlo, però tant se val, el teu món és ara de barcos, aigua, tutus, lleons, peixitos, pupes, tigres i bambis. I així ha de ser.

Petita caboria que ens fas anar de corcoll, has pres els cors nostres amb el teu riure escandalós. Has convertit l'estada a l'illa en un descobriment constant, sempre observadora, demostres gran intelligencia i comencen a despuntar els trets personals que et distingeixen dels demés. Atenta i amable, sempre reparteixes a parts iguals allò que tens a l'abast entre els teus. La teva generositat sembla no tenir límits, quan altres requereixen dels teus béns sempre els ofereixes amb un dolç somriure. Gaudeixes sense mesura de la presència dels teus i et veus feliç reunint-nos amb qualsevol excusa: un dia a la platja, un dinar improvitsat, un diumenge a la piscina dels avis,... i ens fas feliços a tots/es quan reuneixes amics i familia al teu voltant. no ets extranya a ningú, ni esquerpa, reparteixes el teu somriure per tot. Tossuda, ja t'ho havia dit oi?, i obstinada et fixes objectius que no abandones, aprens a aprofitar els recursos disponibles del teu entorn per aconseguir allò que vols.

Realment has convertit l'estada a l'illa blanca en una experiència inolvidable, no ha passat ni un dia i ja trobem a faltar.

El ti i la tieta.